Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση - H Οικολογία Αλληλεγγύη στο Δήμο Πέλλας υποστηρίζει, όπως και στον πρώτο γύρο, τη Δημοτική Ενότητα, με επικεφαλής τον Ν. Παπανικολάου.

Η Οικολογία Αλληλεγγύη ευχαριστεί τους πολίτες που επέλεξαν το ψηφοδέλτιό της στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Σεβόμενοι απόλυτα τη συνείδηση και τις επιλογές του καθένα, καταλήξαμε σε συγκεκριμένους συνδυασμούς που θα συμμετέχουν στο δεύτερο γύρο και τους οποίους θεωρούμε προτιμότερους. Είναι οι δικές μας προτάσεις για τους συγκεκριμένους Δήμους, τις οποίες οι συμπολίτες μας θα μπορούσαν να λάβουν υπόψη τους.
Για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Οικολογία Αλληλεγγύη στο Δήμο Πέλλας υποστηρίζει, όπως άλλωστε και στον πρώτο γύρο, τη Δημοτική Ενότητα, με επικεφαλής τον Ν. Παπανικολάου.
Στο Δ. Κιλκίς, υποστηρίζει το συνδυασμό Κιλκίς – Ισχυρός Δήμος, με επικεφαλής το Δ. Τερζίδη.
Στο Δ. Λαγκαδά, υποστηρίζει το συνδυασμό Νέος Δήμος – Νέα Αρχή, με επικεφαλής το Γ. Αναστασιάδη.
Στο Δ. Αριστοτέλη, υποστηρίζουμε το συνδυασμό του Μ. Βλαχόπουλου. Σημειώνουμε βέβαια και την πολιτική και άλλη σύμπλευση του αντιπάλου του για τη Δημαρχία κ. Πάχτα, με τα συμφέροντα του Πόρτο Καρράς και όχι μόνο. Επίσης, τονίζουμε ότι πάντα υποστηρίξαμε τους αγώνες των τοπικών κοινωνιών ενάντια στις αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές των επιχειρήσεων εξόρυξης στη ΒΑ Χαλκιδική.